Prof. Dr. Recep Çakır'a Emeklilik Uğurlaması

Prof. Dr. Recep Çakır, meslek hayatında birçok başarıya imza attıktan sonra emekliliğe ayrıldı. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat'ın da katılımı ile Lapseki Meslek Yüksekokulu ailesi olarak emeklilik yemeği için bir araya geldik.

Yemekte konuşan Prof.Dr. Recep Çakır Lapseki Meslek Yüksekokulunda çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.Okulumuzda 2008 yılından itibaren özveri ile görev yapmış, bu süre içerisinde okulumuzun kurumsal kültürünün gelişmesinde ve yaptığı akademik çalışmalar ile de akademik yaşama katkı sağlamıştır. Akademik hayatında çalışma disiplini ile bizlere örnek olan hocamıza bundan sonraki emeklilik yaşamında; ailesi, çocukları ve sevdikleriyle sağlık ve mutluluklar dileriz.