Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Lapseki Meslek Yüksekokulu

Lapseki Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 23.06.2022 tarihinde yüksekokul bahçesinde gerçekleştirildi.

Törene, Lapseki Kaymakamı Sayın Dr. Fatih Çelikkaya, Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Erkul, Lapseki Belediye Başkanı Sayın Eyüp Yılmaz, MEYOK Kooordinatörü Prof. Dr. Dinçay Köksal, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Şeker, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tolga Bekler, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tülay Cengiz Taşlı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr.İlgi Tosun, Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu, Bayramiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emin Yakar, Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdülkerim Diktaş, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici, Biga Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, akademik ve idari personelin yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tören, müzik dinletisi ile devam etti. Yüksekokul mezunları adına Okul Birinci Simge Karpuz’un konuşması ile devam etti. Lapseki Kaymakamı Sayın Dr. Fatih Çelikkaya yaptıkları konuşmada mezun öğrencilere kariyerlerine devam etmeleri ve iş hayatında başarılı olmaları temennisinde bulunarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Rektör Vekili Prof.Dr. Hüseyin Erkul, öğrencilerimize ÇOMÜ'den mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi.  Lapseki MYO Müdürü Doç.Dr. Engin Gür yaptıkları konuşmada ise mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik ederek, yaşamları boyunca başarılar diledi.  

Açılış konuşmaları sonrasındai dereceye giren Lapseki Meslek Yüksekokulu Birincisi Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Laboratuvar Teknolojisi Programından Simge Karpuz, Birincisi Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü Laboratuvar Teknolojisi Programından Menekşe Nur Türkmen, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bitki Koruma Programından Sevim Uludağ diploma, plaket ve ödül takdimlerini; Lapseki Kaymakamı Sayın Dr. Fatih Çelikkaya, Rektör Vekili Sayın Prof. Dr. Hüseyin Erkul ve Lapseki Belediye Başkanı Sayın Eyüp Yılmaz’dan aldılar.

Program bazında mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdimlerinin ardından kep atma ve pilav ikramı ile sona erdi.