Lapseki Meslek Yüksekokulu ‘Kariyer Planlama ve Mezun Buluşması’

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulu ‘Kariyer Planlama ve Mezun Buluşması’ etkinliği 11.05.2022 tarihinde Lapseki MYO Konferans Salonunda gerçekleşti. Programa, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Bankacılık ve Sigortacılık ile Maliye bölümü etkinliğine Aydınlı Grubu U.S. Polo Mağaza Yöneticisi Sayın Kader Küçük, Yeminli Mali Müşavir Sayın Erhan Çağşırlı ve Hilton Otelleri Muhasebe departmanından Sayın Furkan Atmaca; Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği bölümü etkinliğine mezunlarımızdan Çanakkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden Sayın Halil Büyükçakıroğlu ve Lapseki Belediyesi Park Bahçeler Sorumlusu Sayın Sefa Turan İşbilir; Bitki ve Hayvansal Üretim bölümü etkinliğine Lapseki İlçe Tarım Müdürü Sayın Ali Kaçan, Lapseki Belediyesinden Sayın Arzu Aydemir, Nemacony Tarımsal Araştırmalar firmasından Sayın Mehmet Ali Mandacı, Troya Fidan İşletme Sahibi Sayın Veysel Ocak, Mezun Öğrencimiz Sayın Yüksel Karaorman ile akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Değerli katılımcılar öğrencilerimizle iş hayatı deneyimlerini paylaşmış, iş hayatına nasıl hazırlanmaları gerektiği hususunda öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir. ‘Kariyer Planlama ve Mezun Buluşması’ etkinliğimiz öğrencilerimizin sorularının cevaplanmasıyla tamamlanmıştır.