Kalite Güvencesi Kapsamında Lapseki Meslek Yüksekokulumuz Dış Paydaş Temsilcileriyle Toplantı Gerçekleştirdi

Kalite uygulamaları süreci içerisinde yer alan dış paydaş bilgilendirme toplantısı 25 Ekim 2022 Salı günü Lapseki Meslek Yüksekokulu’nda düzenlendi. Toplantıya Lapseki Kaymakamı Sayın Emre ÖZTÜRK, Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç.Dr. Engin GÜR, akademik ve idari personel, bölüm öğrenci kalite temsilcileri, ilçede görev yapan birçok kamu ve özel kuruluş temsilcileri katıldı.

Lapseki Sayın Emre ÖZTÜRK’ün başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç.Dr. Engin GÜR tarafından kalite sürecine dair yıl içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler ile ilgili sunum yapıldı. Toplantıda okul ve ilçe iş birliğine dair temel başlıklar ele alınarak istişarelerde bulunuldu. İstek, dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.