Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Lapseki Meslek Yüksekokulu

Bağımlılıkla Mücadelede Farkındalık

ÇOMÜ Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi, Genç Yeşilay Kulübü, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü iş birliğiyle, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda eğitim düzenlendi.

Bağımlılıkla ve Şiddetle Mücadele Oryantasyon Eğitimi'ne Doç. Dr. Pınar Mutlu, J. Ast. Üçvş. Duray Bağlı, J. Ast. Kd. Çvş. Burhan Demir, J. Ast. Üçvş. Yeliz Yartan Ünal ve Dr. Öğr. Üyesi M. Kemal Akbulut, okulumuz akademik-idari personeli ve öğrencilerimiz katıldı.

Eğitim kapsamında tütün ve tütün ürünleri bağımlılığı, bağımlılıkla mücadele, siber suçlar ve farkındalık, ailenin korunması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi/KADES eğitimi hakkında bilgi verildi.

Tüm katılımcılara ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.