2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İLK KAYITLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Lapseki Meslek Yüksekokulu’ nda 20222023 Eğitim Öğretim yılı ilk kayıt töreni Doç. Dr. Engin GÜR’ ün öncülüğünde, Lapseki Belediye Başkan Vekili Sayın Beyti DOĞAN, kurum akademik ve idari personelinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programını kazanan Uğur GÜL’ ün kaydı Lapseki Belediye Başkan Vekili Sayın Beyti DOĞAN, Biyokimya Programı öğrencisi Kaan Arda ERÇİN’ nin kaydı Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin GÜR, Laboratuvar Teknolojisi (İ:Ö) öğrencisi Neslişah TEZCAN’ ın kaydı Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Başak ÖZSANCAK ve Öğr. Gör. Neşe YILMAZ tarafından alındı. Kayıt sırasında öğrencilere günün anısına hediyeler takdim edildi. Ve sonrasında Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Engin Gür, gelen öğrenciler ve aileleri ile sohbet ederek, bilgilendirmede bulundu. 20222023 Eğitim Öğretim Yılında 6 bölüm ve 11 programa yerleşen öğrenci sayısı 556 ile program doluluk oranının %100’ü bulduğunu belirterek, öğrencilere üniversite hayatlarında başarılar diledi.