15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Lapseki MYO amfisinde "Kahramanlık Kodlarımızda: 15 Temmuz'un Anlamı ve Dijital Sanatla Anlat" konulu seminer gerçekleştirildi.
Okulumuz öğretim elemanı Doç. Dr. Ganime Aydın tarafından yapılan sunumda; demokrasinin, milli birlik ve beraberliğin önemi vurgulandı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyoruz. Milletimizin bağımsızlık ve demokrasi mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacak, daima anılacak ve gelecek nesillere aktarılacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Lapseki Meslek Yüksekokulu'nda "15 Temmuz Günü Konulu Fotoğraf Sergisi" açıldı.
Açılışa Lapseki MYO Müdürü Doç. Dr. Engin GÜR, akademik ve idari personel katıldı.
Sergi, 15 Temmuz gecesinde gösterilen direnişi unutturmamak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla hafta boyunca ziyarete açık olacak.
