Sektörün Önde Gelen E-ticaret Sitesi Sahibinden.com Şirketi’nin Kıdemli İnsan Kaynakları İş Ortağı ile Buluşma

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulu Öğrenci Topluluk Koordinatörümüz Öğr. Gör. Senil Ketenciler ile Öğr. Elemanı Asena Solmaz’ın organize ettiği “Sektörün Önde Gelen E-ticaret Sitesi  Sahibinden.com Şirketi’nin Kıdemli İnsan Kaynakları İş Ortağı ile Buluşma” konulu öğrenci eğitim semineri 17 Kasım 2021 Çarşamba günü Kıdemli İnsan Kaynakları İş Ortağı Sayın Seda Ergil İçelli tarafından gerçekleştirildi. Öğrenciler ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde Lapseki Öğrenci Topluluğu Başkanımız Berna Macit açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Sayın İçelli tarafından Cv hazırlama süreçleri, hayalimizdeki işi ve şirketi belirlemenin püf noktaları, iş arama süreçleri, iş görüşmesi mülakat süreçleri, şirketlerin çalışanlardan beklentileri, çalışanların şirketlerden beklentileri konularında sektördeki tecrübelerini paylaşarak ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.