İş Kulübü Öğrenci Semineri

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulu İş Kulübünün organize ettiği öğrenci semineri 22 Aralık 2021 Çarşamba günü Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu, kariyerinin son 7 yılını uluslararası bankalardan olan HSBC Bank’ta şube müdürü olarak geçirmiş ve şu an halen Türkiye Finans Yöneticileri Vakfı Çanakkale Temsilcisi olarak çalışmakta olan Sayın Ayhan Demir ile konferansımızı gerçekleştirdik. Sayın Demir, bankanın geçmişten günümüze ve gelecekte bankacı olarak çalışmayı hedefleyen bireyleri nelerin beklediğini ve nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair bilgilerini öğrencilerimiz ile paylaştı. Türkiye’nin ekonomisinden de bahsederek değerli fikir ve yorumlarını bizlere sundu. Öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaştığı için Sayın Ayhan Demir’e teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.