"Geleceği Türkiye’si için Ormanlarımızın Önemi” Öğrenci Semineri

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Lapseki Meslek Yüksekokulu Fidan Yetiştiriciliği, Bitki Koruma ve Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programlarının 11.01.2022 Salı günü organize ettiği “Geleceği Türkiye’si için Ormanlarımızın Önemi” konulu öğrenci semineri Lapseki Orman Şefliğinden Orman İşletme Şefi Sayın Ali Osman Sezer, Orman Muhafaza Memuru Sayın Muhammet Akyıldız ve Mustafa Gezen, Orman Mühendisi Sayın Merve Aygün tarafından gerçekleştirildi. Öğrenciler ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirilen seminerde, Sayın Sezer öğrenciler tarafından gelen soruları yanıtlamış ve gelecekte orman muhafaza memuru olarak çalışmayı hedefleyen bireylerin nelerin beklediğini ve nasıl bir yol izlemesi gerektiğine dair deneyimlerini öğrencilerimiz ile paylaşmıştır. Öğrencilerimiz ile tecrübelerini paylaştığı için Sayın Ali Osman Sezer, Muhammet Akyıldız, Mustafa Gezen ve Orman Merve Aygün’e teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.