18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası

18 Mart Şehitleri Anma ve  Çanakkale Deniz Zaferi Sınıflar Arası Voleybol Turnuvası düzenlecektir. Kurallar;

1. Maçlar 5 set üzerinden oynanacaktır. 3 set alan kazanır.

2. Takımlar kadın, erkek karışık olabilir. 6 oyuncu erkek, 6 oyuncu kadın şeklinde de olabilir.

3. Yenilen takım elenecektir.

4. Takım oluşturmayan sınıfın öğrencisi başka takımda oynayabilir. Eğer sınıfında takım oluşmuşsa başka bir takımda oynayamaz. Oynadığında takım elenir.

5. Her set için 6 oyuncu değiştirme hakkı vardır.

6. Müsabakaların başlangıç saatinde hazır olmayan takımlar 15 dakika beklenir. Bu süre içerisinde salonda hazır olmayan takımlar hükmen yenik sayılır.

7. Turnuva kurallarına uymayan veya centilmenlik dışı davranan sporcular veya takımlar turnuvadan ihraç edilecektir.

8. 06.03.2024 saat 13:00'e kadar başvurular öğrenci işlerine teslim edilmelidir.

9. Takım kaptanları takım listesinin yanında her sporcu için başvuru formunu takım listesiyle birlikte öğrenci işlerine teslim edecektir.

10. Başvuru formlarını öğrenci işlerinden alabilirsiniz.

Turnuva Başlangıç Tarihi: 07.03.2024

Saat: 16:00