Ziraat Fakültesi Yönetiminden Yüksekokulumuza Ziyaret

Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz ve beraberindekiler Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür’ü makamında ziyaret ettiler.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Dardeniz, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Fatih KAHRIMAN ve Yrd. Doç. Dr. Arda AKÇAL ile Arş. Gör. Dr. Onur Sinan Türkmen ve Fakülte Sekreteri Serkan Durdağı Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür’ü makamında ziyaret ettiler. Söz konusu ziyraette Yrd. Doç. Dr. Engin Gür Lapseki Meslek Yüksekokulu’na ilişkin bilgiler verirken öğrencilerin tarıma ve ziraat fakültelerine olan bakış açılarını aktardı. Ayrıca Lapseki ve Çanakkale tarımının konuşulduğu ziyarette ayrıca tarımsal eğitim konusunda fikir alışverişi yapıldı.