Öğrenci Barınma Sorunları Lapseki Meslek Yüksekokulu’nda Masaya Yatırıldı

Öğrenci barınma sorunları

Son günlerde köprü yapımı ile gündeme gelen Lapseki’nin popülerliğinin artması üniversite öğrencilerinin barınmalarına olan özenin artmasını da beraberinde getirmektedir. Bu anlamda üniversite öğrencilerinin barınma durumlarıyla ilgili değerlendirme yapılması amacıyla Lapseki Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde bir toplantı gerçekleştirildi. Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür, akademisyenler ve Lapseki’de öğrencilere barınma hizmeti sunan işletmelerin sahipleri bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirildi. Lapseki MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Engin Gür başkanlığında gerçekleşen toplantıda üniversite öğrencilerinin sorunları ve talepleri dile getirildi. İşletme sahipleri de sahip oldukları mevcut durumu aktararak, yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini paylaştı. Lapseki Meslek Yüksekokulu ve Lapseki’nin yakın gelecekte karşılaşabileceği özel durumlara yönelik görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda öğrenci merkezli barınma hizmetinin önemine dikkat çekildi.