6. Geleneksel Aşure Günü
Lapseki Meslek Yüksekokulu'nda, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ve Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın katılımları ve Lapseki Belediyesinin desteği ile 6. Geleneksel Lapseki Meslek Yüksekokulu Aşure Günü kutlandı.

Aşure Günü'ne Lapseki Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeliyle öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, günün anlam ve önemine yönelik kısa bir konuşma yaptıktan sonra, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ve Lapseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özgür Özay ile birlikte öğrencilere aşure ikramında bulundular. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz öğrencilere konuşmasında burada misafir olduklarını ve her türlü sorunlarında belediye olarak destek olacaklarını söyledi.
124-znof-r1.jpg 124-znof-r2.jpg
124-znof-r3.jpg 124-znof-r4.jpg