Mezuniyet Törenine Katılacak Olan Sayın Öğrencilerimiz!!!

Mezuniyet Törenine Katılacak Öğrencilerin Dikkatine!!!

Tören alanında büyük yoğunluk yaşanacaktır. Oluşacak trafik ulaşım sorununu beraberinde getirecektir. Ayrıca Yüzler öğrenci ve onların aileleri alanı dolduracak ve büyük bir kargaşa yaşanacaktır. Saat 17.00 törenin BAŞLANGIÇ saatidir. Öğrencilerin toplanma alanına alınıp, tören düzeninin oluşturulması yoğunluktan dolayı işleri aksatacaktır. Bu yüzden Üniversitemiz Tören Düzenleme Komitesi tarafından bize bildirildiği üzere Saat 15.00 ten İTİBAREN Sentetik Saha'ya alınmalarının daha doğru olacağı bildirilmiştir. Bu saate riayet edilmesi öğrencilerinin telaş ve kargaşa yaşamasını önleyip zamanında tören alanında olmalarını sağlayacaktır. Ayrıca ailelerin stadyumda oturma yeri edinebilmeleri açısından da stada mümkün olduğunca erken gelmeleri onların yararına olacaktır.

Bu bağlamda da öğrencilerimizin Saat 15.00'ten itibaren Stadyum'un arkasında bulunan Sentetik Sahada, Yüksekokulumuza ayrılan alanda toplanmaları gerekmektedir. Ayrıca bayan öğrencilerin topuklu ayakkabı giymemesi gerekmektedir.